Rettegések éjszakája
2023. október 27-28 és 31
Magyarország legnagyszabásúbb, egyedülálló horror fesztiválja
új, még nagyobb helyszínen!
2023. október 27-28 és 31
Vegyél részt az év legrettentőbb Halloween partyján, amire örökké emlékezni fogsz
Programok
lépj be a félelem kapuján

A Rettegések Éjszakája 2023-ban még brutálisabb és félelmetesebb, mint valaha!

3 éjszakára igazi pokollá változtatjuk a Cinemaqua Filmparkot!

  18:00 - KAPUNYITÁS - WELCOME SHOW  

Belépés éjfélig! Járd be szabadon a fesztivál területét, ahol vár rád több, mint

300 HORROR-KARAKTER ❌
köztük Michael Myers, Freddy, Jason, Pennywise, Fűrész, hogy valóra váltsák a rémálmaidat!

HORROR-HÁZAK ❌
nyílnak meg a legbátrabbak előtt, ahol garantáltan nem ússza meg senki rettegés nélkül! 

HORROR-HELYSZÍNEK
ahol a legádázabb szörnyetegek emberéletekre pályáznak!

A házak és helyszínek forgalom függvényében éjféltől zárnak!

Lesz még...

ZOMBIVADÁSZAT

PANKRÁTOR SHOW

HALÁLGÖMB

MOTOROS KASZKADŐR SHOW

TÁNCPRODUKCIÓK

❌ EXTREME HINTA

❌ ÓRIÁSKERÉK

❌ 5D VR

  20:00 - EXTREME HORROR SHOW  
vérfagyasztó akrobata mutatványokkal a VIP áldozataink számára!

Szombaton 22:00-tól még egy cirkuszi műsort adunk!

Az éjszakát pedig IDÉN ELŐSZÖR a legvadabb DJ-szettekkel koronázzuk meg.

  23:00 - AFTERPARTY A VÁMPÍR CLUBBAN  
hogy hajnalig az egekben tartsuk a pulzusod!

  04:00 - ZÁRÁS  

Készülj fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol a rettegés, izgalom és szórakozás találkozik!

Jegyvásárlás
FESZTIVÁLTÉRKÉP
lépj be a félelem kapuján
Rettegések éjszakája
Rettegések éjszakája Rettegések éjszakája Rettegések éjszakája
3
Éjszakányi rettegés
amit sosem fogsz elfelejteni. Csak erős idegzetűeknek!
400
ezer m² területen
hátborzongató új helyszínekkel, ahol az adrenalin a tetőfokára hág.
300+
horror karakterrel
egyenesen a rémálmaidból, de most garantáltan nem menekülsz!
Helyszínek, attrakciók
Cinemaqua Filmpark - Kisvárda - A Rettegés idei színtere
Cinemaqua Filmpark - Kisvárda - A Rettegés idei színtere

Idén a Kisvárdán található lenyűgöző Cinemaqua Filmparkban gyűjtjük a sikolyokat, közel 40 hektáron! A filmparkban több, mint 28 szektor kapott helyet híres filmek eredeti díszleteivel, ezáltal egyedi lehetőségeket nyújt számunkra a borzongás fokozására, az előző évekhez képest jóval több Horror-Ház berendezésére.  

Most Te is részese lehetsz ennek a különleges filmturisztikai utazásnak, amit a fesztivál idejére igazi pokollá alakítunk. Itt csak a legmerészebbek élhetnek túl!

Cinemaqua Filmpark - Kisvárda - A Rettegés idei színtere
Extreme Horror Show - csak VIP belépővel
Extreme Horror Show - csak VIP belépővel

Különleges attrakcióval készülünk VIP áldozataink számára! A cirkusz porondján olyan extrém akrobata mutatványok és veszélyes trükkök várnak, amik örökre beépülnek az emlékezetedbe!

Ebben az izgalmas és hátborzongató előadásban valóságos szörnyek, démonok és kísértetek lépnek színre, és elképzelhetetlennek tartott határokat döngetnek meg. Csak merj odanézni...

Extreme Horror Show - csak VIP belépővel
Pankrátor Show
Pankrátor Show

Rettegj a ring közelében, amikor a Pankrátor Show megtöri a csendet! Lépj be a küzdőtér sötét világába, ahol a harcosok legvadabb és legbrutálisabb mutatványaikat láthatjátok, melyben minden mozdulat az őrület határán egyensúlyoz.

Ez nem csak egy show – ez a pankráció különleges dimenziója, ahol az izgalom sosem lankad, és az adrenalin mindennél hatalmasabb!

Küzdelmek időpontjai:  21:30 ⎮ 22:30 ⎮ 23:30

Pankrátor Show
Vámpír Club
Vámpír Club

A vámpírok ébredése után, 23:00-kor megnyitja titkos kapuját a Club, ahol átélheted az éjszaka misztikus és izgalmas hangulatát, és megpillanthatod a gyönyörű, ám halálosan veszélyes vámpírokat, akik a táncparketten cirkálnak. Vajon meddig sikerül leplezniük vérszomjukat?

A rituálék és a megszállott éjszakai mulatságok irányítói: VASCO ⎮ YOUNGRIDER ⎮ PIERRE MADDOX 

A Sötétség Oltárán fellép:

10.27. Péntek
JACKWELL ⎮ BÁRÁNY ATTILA ⎮ ROBXDAN

10.28. Szombat
STRONGR ⎮ WILLCOX ⎮ CHRIS LAWYER

10.31. Kedd
ELEKTRA ⎮ STEPHANIE ⎮ STERBINSZKY x MYNEA

Vámpír Club
Terrorhajó
Terrorhajó

A Holtak Kikötőjét dermesztő hideg és vérfagyasztó hangok uralják. Az itt álló elhagyatott hajó legénysége és utasai rejtélyes módon megváltoztak. Elkezdtek különös viselkedést mutatni, arcuk leplezhetetlen vérszomjjal volt beterítve, és rémisztő vonaglásba kezdtek.

A hajó egykor pezsgő élettel teli volt, most azonban az elátkozott zombik a fedélzeten kóborolnak, keresve új áldozataikat. A fedélzetet borító jég és az átváltozottak hátborzongató jelenléte közepette a túlélőknek el kell temetniük a félelmüket, és együtt kell harcolniuk az életükért. Vajon neked sikerül elkerülnöd a zombik halálmarkát?

Terrorhajó
Zombivadászat
Zombivadászat

A katonai bázis területén rettenetes látvány fogad: lepusztult épületek, kihalt járművek és a vérszomjas zombikká változott katonák halálos tekintete. Éld át testközelből, milyen szembeszállni a zombik hadával, hogy elkerüld az élőholtak karmait és visszaszorítsd a fenyegetést!

Ez nem csak egy játék, hanem valóságos túlélési próbatétel egy apokaliptikus világban! Vajon képes leszel megtartani hidegvéred, hogy végre tudd hajtani az akciót?

 

Zombivadászat
Az Elmegyógyintézet
Az Elmegyógyintézet

Ez az épület a mentális zavarral küzdők és veszélyes pszichopaták otthona volt. Az egyik legrettegettebb lakója maga Michael Myers volt, aki a rá jellemző hátborzongató csenddel élt az intézet falain belül. Egy éjszaka azonban ... az itt dolgozó orvosok és ápolók hirtelen eltűntek. Michael Myers, aki addigra már éveket töltött itt, ismeretlen módon megszabadult bilincseitől és most szabadon garázdálkodik az épületben.

Az elmegyógyintézetbe tévedők hamar rájönnek, hogy az intézetben elrejtett titkok sokkal rémisztőbbek, mint valaha gondolták volna. Minden lépésükkel egyre közelebb kerülnek az intézet átkához, és lassan felismerik, hogy Michael Myers több, mint csak egy pszichopata - ő az intézetben rejtőző ősi gonoszság megtestesítője.

Az Elmegyógyintézet
Frankenstein rabságában
Frankenstein rabságában

Hosszú évtizedek óta egy elhagyatott börtön fogadja a legveszedelmesebb és legkegyetlenebb bűnözőket, de senki sem sejti, hogy a titkos laboratóriumban egy őrült tudós megalkotta a halálból visszahozott lényt, Frankenstein szörnyét. Azonban amikor a szörny véletlenül kiszabadul a cellájából, elindul, hogy bosszút álljon azokon, akik megalkották és fogságban tartották.

A börtön hangos sikításokkal és rémült üvöltésekkel töltődik meg, ahogy a szörny vadászik az emberekre, akik megtagadták tőle a halált. Vajon végez áldozataival, vagy élő holtakként kell szenvedniük tovább?

Frankenstein rabságában
Szellemlovasok
Szellemlovasok

Az Elveszett Tó Szellemlovasainak legendája hosszú ideje rettegést kelt a környéken. Az éjfél közeledtével a tó partján felbukkannak a sötétbe burkolózó szellemlovasok, akik halálgömbökben motorjaik hangos dörgésével, tüzes mutatványokkal rémisztgetik az arra tévedőket.

Ami a legborzalmasabb, az az, hogy ezek a gonosz motorosok nem csupán szórakozásból jelennek meg. A lángoló lidércfények hatalma alatt állnak, és a tóhoz kötődő ősi sötétség igézetének engedelmeskednek. Áldozatokat gyűjtenek, akiknek lelkét a lángokban akarják feláldozni, hogy tovább táplálják a sötétséget, amelyben élnek.

Szellemlovasok
Vikingek Átka
Vikingek Átka

Egy rejtélyes és sötét korszakban járunk, amikor a kegyetlen vikingek kényszerülnek találkozásba a kannibál társadalommal. A vikingek, akiknek isteneik szolgálatában áldozatokat kell bemutatniuk, rettegésben tartják a környező falvakat. Kegyetlen módon, élve tépik fel áldozataikat, hogy azok vérét és életüket az Istenek elé tárják.

A két kultúra között véres harcok zajlanak, ahol a vikingek kíméletlenül rabolnak és fosztogatnak. Az emberek kétségbeesetten menekülnek, tudva, hogy minden pillanatban a kannibálok karmaiba kerülhetnek, akik egyre éhesebben várnak új áldozatokra.

Vikingek Átka
Lélekvesztő
Lélekvesztő

A Lélekvesztő labirintus egy olyan hely, ahonnan nincs visszaút! Hallucinációk, rémséges látomások és hangok kísértenek miközben bolyongsz a ködös folyosókon.

A félelem és a paranoia itt mindenkiben megerősödik, az árnyak között pedig valami sötét és elborzasztó erő ébred fel, ami magához szólítja az emberi lelkeket. Ha mégis sikerülne kijutnod, készülj fel, hogy soha többé nem leszel a régi!

Lélekvesztő
Siratóház
Siratóház

A Siratóház egy nagyon titokzatos helyszín, ahol az elhunyt japán szamurájok özvegyei gyűlnek össze, hogy búcsút vegyenek szeretteiktől és megosszák a saját szenvedésüket. Éjszaka, ahogy a hold fénye áttör a felhőkön, a látogatók egy hátborzongató jelenséget tapasztalnak. Az éj sötétjében a Siratóházban az elhunyt szamurájok özvegyeinek szenvedő sírását lehet hallani, mintha a múlt árnyai próbálnának megszólítani minket.

A keserves sírás és a fájdalmas zokogás megtölti a levegőt, miközben az özvegyek emlékeikbe merülve búcsúznak az elvesztettektől. A hangok visszhangzanak a falak között, átszelve az éjszakát, és betöltik a szívünket borzongással és fájdalommal.

Siratóház
Aranymosó
Aranymosó

Az aranymosó, amely egykor gazdagságot ígért, most csak halált, pusztulást és rémületet szolgáltat. A helyet kegyetlen rablók lepték el, akik most a folyó partján puskákkal és pisztolyokkal a kezükben, halált sugalló pillantásokkal figyelik az arra járókat.

Senki sem tudja, hányan estek áldozatul a kegyetlen cselekedeteiknek, és mennyi vér tapad a kezükhöz, egy azonban biztos, nem okoz számukra gondot újabb vérfürdőt rendezni. 

Aranymosó
Rettegések éjszakája
Szállás
Park Hotel Sóstó
Nyíregyháza
Park Hotel Sóstó
45 km távolságra, a Nyíregyházi Állatpark és Aquarius Élményfürdő közelében
HalfaRock apartman
Levelek
HalfaRock apartman
35 km távolságra a helyszíntől. 3-4 fős tóparti apartmanházak díjmentes magánparkolóval
teniszakadémia szállásai
Szabolcsveresmart
teniszakadémia szállásai
7 km-re a helyszíntől. Kényelmes és modern szállás a Teniszakadémián. Helyszínek között busz szolgáltatás biztosított.
Várda sport hotel
Kisvárda
Várda sport hotel
2 km távolságra a helyszíntől, a Kisvárdai vár szomszédságában, a várkert nyújtotta nyugodt, csendes környezetében
Bucka-lak
Szabolcsveresmart
Bucka-lak
11 km távolságra a helyszíntől. Fedezd fel az elveszett folyó paradicsomát!
Bab-lak Udvarház
Kisvárda
Bab-lak Udvarház
2 km távolságra a helyszíntől, Kisvárda klasszikus belvárosában, közvetlenül a sétálóutcában.
Tulip-Garden Panzió
Szabolcsveresmart
Tulip-Garden Panzió
10 km-re a fesztiváltól, a Rétközi-tó közvetlen közelében.
Power&Lak
Kisvárda
Power&Lak
4 km-re a helyszíntől
Kristály Apartmanok
Kisvárda
Kristály Apartmanok
A fesztivál közelében, 2,6 km távolságra.
Madison Village
Kisvárda
Madison Village
900 m-re a Cinemaqua Filmparktól, zárt parkolási lehetőséggel.
Madison Village Panzió
Kisvárda
Madison Village Panzió
900 m-re a Cinemaqua Filmparktól, zárt parkolási lehetőséggel.
Madison Ranch
Szabolcsveresmart
Madison Ranch
Kisvárdától 8km-re, a Rétközi-tó partján
Madison Vendégház
Kisvárda
Madison Vendégház
4,5 km-re a Rettegések Éjszakája helyszínétől
Parish Bull Hotel
Kisvárda
Parish Bull Hotel
4 km-re a helyszíntől
Édenkert Apartmanház
Kisvárda
Édenkert Apartmanház
2,4 km távolságra a fesztiváltól
Melinda Apartman
Kisvárda
Melinda Apartman
2,3 km távolságra
Vár-Lak Apartman
Kisvárda
Vár-Lak Apartman
3 km távolságra
TÁMOGATÓINK
4600 Kisvárda, Andy Vajna u. 1. - Cinemaqua Filmpark
Útvonaltervezés