Házirend

 

Figyelj jól, mert most következnek Fűrész új játékszabályai!
Ha szeretnél épségben hazatérni a rendezvényről, ezeket be kell tartanod!1. A Rettegések Éjszakája Horrorfesztiválon való részvétel a te SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE történik. Tudnod kell, hogy az itt átélt rémálom nem csupán játék. Az itt tapasztalt félelem valós, és a hatásai örökre veled maradnak.


2. Ne keress menekülési útvonalakat, mert NINCS MENEKVÉS. Az elrejtőzés és a bújdosás nem ment meg. Minden út zsákutcába vezet, ahol az áldozatok nyoma végleg eltűnik. Az árnyak mögött ólálkodó veszélyekre mindig készülj fel. Ha úgy érzed, nem bírod tovább, fordulj a stábunk tagjához segítségért! 


3.
A játék alatt semmiképpen
NE MUTASS GYENGESÉGET vagy indulatot. A vérengző szörnyetegek a gyengékre és az ellenállókra egyaránt vadásznak.


4. Az álcázás csak a szörnyek és a csapdák érdekeit szolgálja, és kiszolgáltatottabbá tesz téged a veszélyekkel szemben. Ne húzz álruhát, VÁLLALD A VALÓDI ARCOD, és tudd igazolni a személyazonosságod, ha bajba jutnál.


5.
A játék során semmilyen eszközt nem használhatsz önvédelemre vagy támadásra, emellett ételt és italt is tilos behoznod. Az ilyen próbálkozások csak a szenvedést és a gyötrődést szaporítják. ELFOGADÁS ÉS ALÁZAT, ez az egyetlen út a túléléshez.


6.
Az este során semmi sem az, aminek tűnik. A barátságok hamar felbomlanak, és a bizalom gyorsan megsemmisül. A csoportok és szövetségek pillanatok alatt ROMBA DŐLNEK, mert mindenki csak saját túléléséért küzd.


7.
  Az itt átélt rémület valós és a tudatmódosító szerek fogyasztása még inkább kiélezheti a helyzetet. A TISZTA ÉS ÉBER TUDAT nélkülözhetetlen az eseményen töltött idő alatt.


8.
A rombolók és pusztítók számára végzetes meglepetés vár, melyet nem kívánsz átélni. Tartsd tiszteletben a helyszínt, mert a szándékos rongálás, vandalizmus
SÚLYOS KÖVETKEZMÉNNYEL járhat.


9.
Ez a rémálom csak azoknak szól, akik készek szembenézni a borzalommal, ezért az eseményre 14 éven aluliaknak NEM AJÁNLOTT a belépés! Olyan rémisztő és traumatikus helyzetekkel kerülhetnek szembe, amelyek túl erősek lehetnek számukra!Az új játékszabályok kegyetlenek és megkövetelik tőled a legnagyobb fegyelmet és bátorságot. Ha vállalod a kihívást, itt az idő hogy megvedd a jegyed a Rettegések Éjszakájára, és készülj fel egy olyan rémálomra, amit nem fogsz egykönnyen elfelejteni.

 

programs-bck-4.png (44 KB)

TÁMOGATÓINK
4600 Kisvárda, Andy Vajna u. 1. - Cinemaqua Filmpark
Útvonaltervezés